huisje
328717
 
 

Welkom op de Marthahoeve

 

VAKANTIE VIEREN OP AFSTAND KAN HIER PRIMA!!

Logeren op een plek waar het voelt alsof je twee eeuwen terug gaat? De rust, de stilte, de gezelligheid. Dit alles vindt u op de Marthahoeve.

Wordt u enthousiast in het Openluchtmuseum waar je de sfeer van vroeger proeft? Altijd al willen weten hoe het is om in een knusse bedstede te slapen? Vier uw vakantie op de Marthahoeve en ervaar een reis door de tijd met de luxe en comfort van nu.

De Marthahoeve is een onderdeel van een keuterboerderijtje gelegen in het Zuidelijk Westerkwartier vlak bij het dorp Tolbert. Het huisje stamt grotendeels uit het midden van de 18de eeuw. De vermoedelijke bouw heeft rond 1760 plaatsgevonden.

In 2004 zijn wij gestart met de restauratie van het geheel. Zowel boerderij als voorhuis zijn grondig verbouwd, waarbij met name in het voorhuis getracht is alles weer zo oorspronkelijk mogelijk te maken.
Hoewel de verbouwing nog niet is afgerond, is het voorhuis klaar voor de ontvangst van gasten. De bedsteden zijn in ere hersteld , er is een badkamer en een compleet ingerichte keuken. Naast de vloerverwarming is er ook nog een houtkacheltje. De Marthahoeve heeft een eigen opgang en tuin waarin het prima vertoeven is.

We denken dat u zich hier uitstekend zult kunnen ontspannen. Meer informatie en foto's vindt u elders op deze site.

U bent de 328718 ste bezoeker. Vandaag hebben al 31 mensen deze site bezocht.